ROB-dag 22/23: Het jonge kind in beweging

05-10-2022

 

Beweging is het centrale thema van de komende Regionale Onderbouw-dag, oftewel de ROB-dag 22/23. Ervaar de kracht van bewegen, spelen en leren.

Wat drijft het kind? Wat houdt het kind bezig? En hoe kun je vanuit die interesse het spel verrijken. Wat zie je, wat hoor je, wat voeg je toe, hoe beweeg je mee? Ontdek waarom jij belangrijk bent en wat jouw rol is in het spel. Kom in beweging voor en met het jonge kind. Doe je mee?

Tijdens de ROB-dag 22/23 word je aan het denken gezet over hoe je eigen visie en de visie van jouw organisatie, past binnen de recente wetenschappelijke inzichten over ontwikkeling van jonge kinderen. Je hoort van en denkt na over inzichten uit recente literatuur en koppelt dit aan jouw eigen werkwijze en intuïtie. Het uitgangspunt hierbij is steeds de specifieke behoeftes van jonge kinderen, namelijk ‘spelen’.

Wil je een complete ROB-dag ervaring, kies dan voor ROB-dag PLUS: een live event in Zwolle op 5 oktober 2022 en drie online sessies in 2023. Je kunt ook kiezen voor de drie online sessies zonder het live event. De online sessies zijn op 18 januari, 15 maart en 24 mei 2023.

Bekijk het programma

Bron: ROBdag, organisatoren: Hogeschool VIAA en IJsselgroep« Terug naar het overzicht