Leerkrachtondersteuner

8 uur (0,2 fte)

CorDeo scholengroep - Pieter Jongelingschool - Arnhem

 

Werkzaamheden

Met ingang van 7 januari 2019 zoeken wij een enthousiaste leerkrachtondersteuner die ons team komt versterken. De leerkrachtondersteuner neemt taken van de leerkracht over of voert ze voor de leerkracht uit. Je werkt met verschillende groepen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die op verschillende dagen kan werken.

 

De PJschool staat in het noorden van Arnhem als bijbelgetrouwe school met 9 groepen en ongeveer 230 leerlingen. Wij zijn een school waarin geleefd en gewerkt wordt met de Bijbel in de hand en Jezus in het hart. Wij gaan voor goed onderwijs waarin we zoveel mogelijk recht doen aan de ontwikkeling van ieder kind. Daarbij vinden we het belangrijk dat kinderen hun talenten ontdekken en leren inzetten. Er is een open sfeer in het team.

 

Van al onze kandidaten vragen we dat ze actief christen zijn en van harte willen werken op een Bijbelgetrouwe school en ons identiteitsformulier willen ondertekenen.

 

Wat wij vragen

Wij zoeken een leerkrachtondersteuner die

 

Wat wij bieden

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevr. Hester Blok, directeur via telefoon of infobutton. Stuur je korte brief en heldere CV via de sollicitatiebutton tot en met zaterdag 18 januari 2019 naar de contactpersoon. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week van 21 januari.

 

Organisatie: CorDeo scholengroep

Contactpersoon: mevr. Hester Blok, directeur

Telefoon: 026-4423329(school) / 06-36001546