Locatiedirecteur (m/v)

32-40 uur (0,8-1,0 wtf)

Florion - GBS Smaragd - Zwolle

 

Werkzaamheden

Florion is op zoek naar een geloofwaardige locatiedirecteur die leiding wil gaan geven aan GBS Smaragd (integrale verantwoordelijkheid). GBS Smaragd in Zwolle(-Noord) is een school met 260 leerlingen en is onderdeel van Florion, een vereniging met 22 basisscholen, waaronder een SBO-school, in de regio’s Zwolle, Noord-Veluwe, Noord Overijssel, Zuid-West Drenthe en Flevoland. Er wordt lesgegeven aan ca. 3500 leerlingen en er zijn ca. 400 personeelsleden werkzaam bij Florion.

 

Wij willen graag in contact komen met mensen die ambitie en belangstelling hebben voor het leiddinggeven aan één van onze basisscholen. Wij zijn op zoek naar kandidaten die een studie op minimaal Hbo-niveau hebben afgerond met, bij voorkeur, werkervaring in het primair onderwijs. 

 

Wat wij vragen

 

Wat wij bieden

Arbeidsvoorwaarden conform CAO-PO, met vakantiegeld, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds ABP.

 

De naam Florion is afgeleid van het werkwoord 'floreren': op zijn best zijn, tot volle ontplooiing komen, zich goed ontwikkelen, groeien, bloeien en gedijen. Ons doel is om kinderen te laten floreren. We willen bijdragen aan hun ontwikkeling, zodat ze gedijen en tot volle ontplooiing komen in een rijke, veilige en eigentijdse leeromgeving.

 

Florion staat voor geloofwaardig onderwijs. Onze geloofsovertuiging geeft ons onderwijs richting en waarde. Elke dag werken wij in lerende organisaties aan kwalitatief hoogstaand onderwijs. Dat is bijbelgetrouw en waardenvol onderwijs, gegeven door professionele medewerkers die geloven in God. Wij kunnen uitleggen waarom wij de dingen doen zoals we ze doen en zijn daarop aanspreekbaar.

 

Informatie

De vacature wordt intern en extern gelijktijdig uitgezet. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

 

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met dhr. Gert Laarman, directeur-bestuurder via telefoon of infobutton. Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot en met zaterdag 24 maart 2019 via de sollicitatiebutton worden verstuurd.

 

Organisatie: Florion

Contactpersoon: dhr. Gert Laarman, directeur-bestuurder

Telefoon: 038-2305001 (kantoor Florion) – 038-4771375 (thuis)