Geloven in onderwijs (regio Noord)

29-10-2018

NoorderBasis organiseert in het najaar van 2018 drie avonden in het kader van ‘geloven in onderwijs’. Ouders van leerlingen, toekomstige leerlingen of andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om een van deze avonden te bezoeken. Spreker op deze avond is Janneke Burger, hoofdredacteur bij Jente Magazine.

 

Schijf van 5 van geloofsopvoeding

Soms zou je het wel willen: het geloof in God geven aan je kinderen. Maar dat is onmogelijk. Wat wel kan: je kinderen laten delen in jouw leven met God. In Schijf van 5 bespreken we dat leven met God op 5 praktische manieren: bidden, Bijbel lezen, deel uitmaken van een geloofsgemeenschap (kerk), mensen dienen en kunnen delen van je geld en tijd.

Janneke Burger-Niemeijer (39) is theoloog en moeder van drie kinderen (13, 11 en 8 jaar). Ze werkt als hoofdredacteur bij Jente Magazine en heeft passie voor geloof in gezinnen. In alle drukte van het leven gaat ze graag op zoek naar creatieve en haalbare manieren voor geloofsopvoeding. Ze ervaart het als een heerlijke bevrijding om samen vanuit de genade van God te leven. Verder is ze dol op taartjes, kringloopwinkels en probeert ze een beetje groen te leven. Ze schreef de boekjes ‘Truste!’ en ‘Eet ze!’ en onlangs nog ‘Op reis met Jezus’.

 

Welkom!

maandag 29 oktober; Basisschool Het Palet – Groningen

dinsdag 30 oktober; Basisschool De Parel – Drachten

donderdag 1 november; Basisschool De Parel – Assen

19.30 uur

inloop

19.45 uur

welkom

21.00 uur

korte pauze

21.45 uur

einde

Toegang is gratis.

 

Aanmelden is noodzakelijk

 

 

Terug naar vorige pagina