CorDeo scholengroep

 

'Leren in vertrouwen'

 

Werken bij CorDeo

Met bevlogenheid, betrokkenheid en enthousiasme zorgen 380 medewerkers dat meer dan 3200 leerlingen goed onderwijs ontvangen. Vanuit de 18 schoollocaties biedt CorDeo onderwijs vanuit de evangelische en gereformeerde grondslag. De vereniging handelt vanuit het motto ‘leren in vertrouwen’ en heeft tot doel elke leerling goed onderwijs te bieden met aandacht voor de school én de vereniging. Strategische thema’s voor de komende jaren zijn goed en christelijk onderwijs, duurzaam en inclusief onderwijs en persoonlijk leiderschap.

 

CorDeo zet zich in voor een passende plek voor elke werknemer binnen de vereniging. We bieden je daarom mogelijkheden om van school te wisselen en verwachten hierbij een flexibele instelling van je. Het is onze ambitie de kwaliteit van ons onderwijs te verhogen. We zoeken daarom ambitieuze leerkrachten bij voorkeur met een academische opleiding.

 

Wij bieden

  • Betrokken en hardwerkende collega's, die vanuit een herkenbare christelijke levensovertuiging werken;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel aandacht op de scholen voor een goede sfeer en lage werkdrukbeleving;
  • Stimulerende werkplek binnen CorDeo als professionele organisatie;
  • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Concrete aandacht voor kwaliteitsbeleid.

 

Actuele onderwijsvacatures CorDeo scholengroep

 

Vervanging

CorDeo is met Vervangnet aangesloten bij de invalpool onder Onderwijstalenten. Vervangnet garandeert snel en efficiënt vervanging voor de scholen van CorDeo, CorDeo Onderwijspunt, VVGO Bunschoten Spakenburg. Vervangnet is geregeld op zoek naar flexibele leerkrachten die op verschillende scholen willen invallen. Een mooie manier om het vak echt te leren. Schrijf je in en stuur je open sollicitatie en CV gelijk mee.

 

Zij-instromers HBO / WO

Heb je minimaal een Hbo-diploma en zou je je kwaliteiten willen inzetten in het onderwijs? Misschien is het zij-instroomtraject wel iets voor jou! Wil je weten aan welke eisen je moet voldoen en welke stappen je kunt nemen? Neem dan contact op met de afdeling P&O.

 

Open sollicitatie

CorDeo is geregeld op zoek naar gemotiveerde onderwijsmensen. Leuk dat je belangstelling hebt voor werken bij CorDeo. Is er geen vacature? Stuur een open sollicitatie met motivatiebrief en CV naar CorDeo.

 

Terug naar vorige pagina