De Passie

 

Jouw bestemming, onze Passie!

 

Werken met passie

De Passie heeft drie bruisende scholen waar met plezier gewerkt en geleerd wordt. In Rotterdam, Utrecht en Wierden bieden we bijbelgetrouw onderwijs voor VMBO-TL, Havo en Vwo.

 

Leerlingen zijn enthousiast over hun school. ‘Ik kan er mezelf zijn,’ is het meest gehoorde compliment. Ze waarderen het persoonlijke contact met de medewerkers, dat ze echt gekend zijn en dat de Passie een plek is waar hun geloof groeit.

 

Onze medewerkers zijn gedreven christenen die geloven dat God met elke leerling een uniek plan heeft. We zien het als onze opdracht om samen de leerlingen te helpen hun talenten te ontdekken en te gebruiken voor hun Koning. Als professionals zetten we ons daar elke dag voor in.

 

Ook voor onze medewerkers geldt “jouw bestemming, onze passie”! We willen niets liever dan dat je als medewerker je eigen plek inneemt. Daarom moedigen we je aan volop gebruik te maken van je talenten. Daarbij hebben we aandacht voor wie jij bent. We geven je ruimte voor ontwikkeling en stimuleren je je eigen stempel op je vak te zetten. 

 

Geen openstaande vacature op deze site? Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen.

 

Terug naar vorige pagina