EKC De Olijfboom

 

Voor een hoopvolle toekomst

 

Wij zijn een snel groeiend Evangelisch Kindcentrum. Per januari 2018 telt ons EKC 285 leerlingen op school en 60 kinderen in de kinderopvang, peuterspelen en BSO. De school heeft 12 groepen, waaronder 3 kleutergroepen. Steeds meer christelijke ouders in Deventer kiezen voor de Olijfboom vanwege de duidelijke christelijke identiteit, het positieve pedagogische klimaat en de kwaliteit van de school. 

 

In ons Evangelisch Kindcentrum bieden we kinderen van 0-12 jaar een doorgaande ontwikkelingslijn. Op onze school werken we thematisch en ontwikkelingsgericht en stimuleren we het onderzoekend leren en de talenten van de kinderen. We sluiten zoveel mogelijk aan bij het niveau en tempo van de kinderen en het werken met hoofd, hart en handen. Sinds november 2017 beschikken wij over een talentenlab waarin we kinderen nog meer de ruimte kunnen geven om te experimenteren.

 

Het EKC is gehuisvest in een prachtig klassiek schoolgebouw in de wijk Voorstad, aan de noord-westzijde van het centrum van Deventer.

 

De Olijfboom is een school waar Jezus leeft, Bijbelgetrouw onderwijs wordt gegeven en waar we de kinderen dichterbij God willen brengen. Een evangelische school laat uw kind kennis maken met de mogelijkheid om een relatie te krijgen met de beste Leraar ooit, Jezus. Past deze levensbeschouwing bij uw beroepsprofiel en herkent u zich in ons identiteitsdocument? Neem dan gerust met ons contact op bij een openstaande vacature.

 

Terug naar vorige pagina