Florion

 

'Geloofwaardig onderwijs!'

 

Werken bij Florion

 

De naam Florion is afgeleid van het werkwoord 'floreren': op zijn best zijn, tot volle ontplooiing komen, zich goed ontwikkelen, groeien, bloeien en gedijen. Ons doel is om kinderen te laten floreren. We willen bijdragen aan hun ontwikkeling, zodat ze gedijen en tot volle ontplooiing komen in een rijke, veilige en eigentijdse leeromgeving.

 

Florion is ontstaan uit een fusie per 1 januari 2017 tussen VGPO Accretio en VGPO De Zevenster. Florion wil er voor zorgdragen dat gereformeerd basisonderwijs in de regio's Zwolle, Flevoland, Noord-West Veluwe, Noord-West Overijssel en Zuid-West Drenthe in stand wordt gehouden en wordt bevorderd. 

 

Bij Florion leveren ca. 400 medewerkers op 22 scholen met veel passie hun bijdrage aan goed kwalititatief onderwijs. Florion investeert volop in opleiding en ontwikkeling. Omdat wij het belangrijk vinden om de gereformeerde identiteit van onze scholen te waarborgen verwachten wij van medewerkers dat ze belijdend lid zijn van een GKv, CGK of NGK of kerken die recent zijn voortgekomen uit de GKv.

 

Wij bieden

  • Werken bij een professionele en innovatieve onderwijsorganisatie
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Studiedagen, cursussen en netwerkbijeenkomsten
  • Mogelijkheden voor loopbaanbezinning en -ontwikkeling
  • Eigentijdse leer- en hulpmiddelen
  • Moderne ICT-omgeving

 

Actuele onderwijsvacatures Florion

 

Vervanging

Florion heeft een Centraal Meldpunt Vervanging. De personeelsvervanging voor onze scholen wordt hierdoor centraal geregeld. We zijn op zoek naar invalkrachten die graag op afroep willen werken op een van onze basisscholen. Je kunt voor een open sollicitatie gebruik maken van het registratieformulier op de website van Florion. Ook als je op zoek bent naar een reguliere baan, kun je hier je belangstelling aangeven.

 

Terug naar vorige pagina