Gereformeerde Scholengroep

 

Werken bij de Gereformeerde Scholengroep

De kernactiviteiten van de Gereformeerde Scholengroep zijn samen te vatten in twee woorden: onderwijs en zorg. De scholen binnen de groep bieden gereformeerd onderwijs en verlenen vanuit een christelijke grondhouding (extra) zorg aan jonge mensen. Tot de Gereformeerde Scholengroep behoren het Gomarus College, ROC Menso Alting, een Dienstencentrum, een OPDC en Studiepunt (een huiswerkinstituut). Verspreid over de provincies Groningen, Friesland en Drenthe vind je onze scholen. Elke school heeft zijn eigen sfeer en karakter. Wat je altijd herkent is de liefde voor de leerlingen, veel aandacht voor zorg en gedreven teams waar je je snel thuis voelt. 

 

Wij bieden

  • Veel verschillende werkplekken: van Praktijkonderwijs tot gymnasium, een OPDC, Tweetalig Onderwijs, een MBO, een Dienstencentrum met functies op het gebied van P&O, Financiën en ICT.
  • Een uitdagende baan ook voor universitair opgeleiden
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Intensieve coaching van beginnende docenten
  • Masteropleidingen op het gebied van management en zorg

 

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in het onderwijs. Maak vrijblijvend een afspraak met onze afdeling P&O. Hier vind je mensen die je uitstekend kunnen voorlichten over de vele mogelijkheden die een baan bij de Gereformeerde Scholengroep biedt.

 

Terug naar vorige pagina