PCPO Barendrecht & Ridderkerk

 

Krachtig in geloofwaardig onderwijs!

 

Kinderen wil je de ruimte geven om zich te ontwikkelen. Collega's ook. Zo willen wij ook op onze 11 scholen de ruimte geven, hen stimuleren om gebruik te maken van de kwaliteiten van individuele teamleden. Het geven van goed en eigentijds onderwijs vanuit de christelijke levensbeschouwing dragen wij graag uit in ons dagelijks werk. 

 

Onderwijs, met liefde

Voor God, het kind en de naaste

 

De christelijke identiteit van onze scholen is een belangrijk onderdeel van de doelstelling van de vereniging. Ook vanuit de scholen is door medewerkers aangegeven dat zij het belangrijk vinden dat medewerkers bewust kiezen voor christelijk onderwijs. Alle schoolteams denken structureel na over de levensbeschouwelijke identiteit van de school. In onze identiteitsnota staan de uitgangspunten van onze vereniging beschreven.

 

Bent u geïnteresseerd in werken bij ons en bent u in het bezit van een onderwijsbevoegdheid, dan nodigen we u van harte uit een korte motivatie met curriculum vitae te sturen naar info@pcpobr.nl o.v.v. ‘open sollicitatie’. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Leonie Hoogerheide, stafmedewerker P&O, tel.nr. 0180-620533.

 

Terug naar vorige pagina