VGPO de Oosthoek

 

'Hart voor uw kind'

 

Werken bij VGPO de Oosthoek

De vereniging voor Gereformeerd Primair Onderwijs de Oosthoek telt 12 basisscholen, verdeeld over 7 gemeenten in het oosten van het land. Binnen de Oosthoek werken zo'n 230 betrokken professionals. Er wordt onderwijs gegeven aan circa 1900 leerlingen.

 

De scholen staan voor kwalitatief goed en eigentijds onderwijs waar leerlingen met plezier aan deelnemen. Medewerkers van De Oosthoek komen uit verschillende kerkgenootschappen. Dat geldt ook voor de leerlingen en hun ouders. Ouders, leerlingen en leerkrachten delen met elkaar het geloof in Jezus Christus. De scholen staan open voor ouders die hun kind christelijk willen opvoeden en die zich herkennen in de identiteit van de school, zoals verwoord in het identiteitsdocument van VGPO De Oosthoek. 

 

Actuele onderwijsvacatures VGPO de Oosthoek

 

Vervanging

VGPO de Oosthoek heeft met enige regelmaat goede vervangers nodig. Aanmelden als invaller kan via de website van de Oosthoek.

 

Open sollicitatie

Wie een open sollicitatie wil sturen aan VGPO de Oosthoek kan een brief richten aan het bestuursbureau van VGPO de Oosthoek, G.K. van Hogendorpstraat 52a, 7691 AW Bergentheim.

 

Terug naar vorige pagina