VGPO Noordoost Nederland

 

Gereformeerd, goed en gastvrij onderwijs

 

Werken bij VGPO Noordoost-Nederland

We zijn een Vereniging voor Gereformeerd Primair Onderwijs in Noordoost-Nederland, die tot doel heeft in het oosten en noorden van Groningen en een deel van Drenthe basisscholen te stichten en/of in stand te houden. In deze 15 scholen wordt bijbelgetrouw onderwijs gegeven, en staat het leven als christen centraal. Van iedereen die op één van de scholen werkt, of er zijn kinderen heen wil sturen, wordt verwacht dat hij of zij vanuit innerlijke overtuiging deze identiteit deelt en uitdraagt.

 

Wij bieden

  • Een prettige, ontwikkelingsgerichte werkomgeving
  • Ondersteuning vanuit het centraal kantoor op het gebied van onderwijsbeleidfinancieel beleid, huisvesting, personeelsbeleid en ICT
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Vervanging

VGPO Noordoost-Nederland maakt gebruik van de invalpool Noord. We zijn op zoek naar invalkrachten die op afroep willen werken op onze basisscholen.

 

Open sollicitatie

Wanneer je geïnteresseerd bent in het werken bij VGPO Noordoost Nederland, kun je een open sollicitatie versturen. Wij bewaren je sollicitatiebrief maximaal 1 jaar en nemen contact met je op als er een geschikte vacature ontstaat.

 

Terug naar vorige pagina