Onderwijsinstellingen

Zoekt u personeel?

Met behulp van het vacatureplatform van Onderwijstalenten.nl is het vinden van nieuw betrouwbaar personeel voor uitbreiding van het huidige personeelsbestand een stuk makkelijker. Door gebruik te maken van het vacatureplatform wordt er bemiddeld tussen werkgever en toekomstige werknemer.

Hoe denkt een onderwijswerkgever zelf over het gebruik van het vacatureplatform? 

‘De communicatie met Ria Havinga van Onderwijstalenten is erg prettig. Korte lijntjes, snelle reactie en bereidheid om mee te denken’

Allard Gosker, HRM’er op het Greijdanus in Zwolle maakt veelvuldig gebruik van de dienstverlening van Onderwijstalenten. Voor de school is de keuze voor dit vacatureplatform duidelijk: ‘’Onderwijstalenten zit precies in onze vijver van personeel dat we zoeken. Dat is de grootste reden voor het gebruik.’

‘Ik ben zelf sinds 2017 werkzaam bij het Greijdanus en ik weet niet beter dan dat we altijd gebruik hebben gemaakt van Onderwijstalenten. Vrijwel alle vacatures laten we publiceren op het platform en we bestellen dus ook meerdere bundels per jaar.

We maken vooral gebruik van de algemene plaatsingen (in de tweewekelijkse nieuwsbrief). Maar als het om ondersteunende functies of vacatures voor de staf gaat, dan maken we graag gebruik van de mogelijkheid tot doorplaatsing op LinkedIn. Soms maken we ook gebruik van de individuele mailingen, waar je een specifieke doelgroep mee kunt bereiken.

Bereidheid
De samenwerking met Ria Havinga van Onderwijstalenten is erg fijn. De communicatie is prettig, er zijn korte lijntjes, er is snel reactie op vragen en de bereidheid om mee te denken is groot. Zo maken we ook onze eigen advertenties op binnen Greijdanus. Het liefst hadden we deze advertenties door willen plaatsen op het platform. Maar omdat dit aan een bepaalde portal vastzit, was dit niet mogelijk. Desondanks was Ria bereid om goed mee te denken. Dat maakt de samenwerking prettig.

Los van de samenwerking die prettig is, zit het platform ook goed in onze arbeidsmarkt. Oftewel onze vijver met christelijk personeel dat we zoeken. Dat is onze grootste reden voor het gebruik. Voor ons is het erg makkelijk en zo te zien wordt de website goed gevonden door die doelgroep. Doordat het een vrij bekend medium is, werkt het vanuit beide kanten (werkgever en kandidaten) heel goed.

Ik kan het gebruik van Onderwijstalenten zeker aanbevelen. Wij zullen in elk geval de toekomst zeker gebruik blijven maken van de dienstverlening!’

Interesse? Iets voor uw scholen?

Meld uw onderwijsorganisatie aan. Werkgevers in het onderwijs die hechten aan de werving van christelijk personeel, kunnen gebruik maken van Onderwijstalenten. Na aanmelding wordt er contact met u gelegd.

Onderstaande werkgevers maken gebruik van Onderwijstalenten