Invalpool

Bij Onderwijstalenten.nl kun je je inschrijven voor werken binnen de invalpool van Midden, West en Oost Nederland in het basisonderwijs. Onderwijstalenten.nl biedt de daarbij aangesloten werkgevers overzicht over beschikbare invallers en ander tijdelijk benoemd personeel via de poolapplicatie van VervangingsManager. De werkgever houdt zelf de regie en de verantwoordelijkheid voor het aannemen, inzetten en beoordelen van het eigen personeel.

Aangesloten werkgevers bij de invalpool van Onderwijstalenten.nl zijn:

  • LEV Scholengroep West Nederland met 25 scholen in het Westen van Nederland van Den Helder in Noord Holland via Zuid Holland en Utrecht naar Goes in Zeeland.
  • Midden Nederland heeft een gedeelde invalpool Vervangnet. Hierin participeert CorDeo Scholengroep met basisscholen in en rondom  Amersfoort, Hilversum,  op de Veluwe van Nijkerk, Apeldoorn, Ede, Veenendaal, Zeewolde, Arnhem tot Zuthpen en  basisscholen in Almere en Amersfoort.
  • Per augustus 2021 nemen Florion en Scholengroep Hannah in Oost-Nederland deel.

De pools fungeren als kweekvijver voor het vinden van vast personeel voor de werkgevers. Interne vacatures worden door de werkgevers eerst binnen de pools geplaatst. Langdurige vervanging, verlofvervanging, tijdelijke vacatures en last-minute ziektevervanging kunnen op korte termijn tot binnen een dag opgelost worden. Meer informatie over betreffende invalpools is te vinden op de contactpagina.