Onderwijspersoneel

Zoek je werk in het basisonderwijs?

Via Onderwijstalenten.nl kun je gemakkelijk vacatures zoeken bij betrouwbare werkgevers die hechten aan een herkenbare, christelijke identiteit. Schrijf je in voor de vacaturemailing.

Met een onderwijsbevoegdheid voor het basisonderwijs kun je je daarnaast ook inschrijven bij één of meer van deze werkgevers in de invalpool in de regio van je voorkeur. Inschrijven kost niets. De beheerder van de pool zorgt ervoor dat je met de deelnemende werkgever(s) een kennismakings- of toelatingsgesprek houdt. Je komt rechtstreeks in dienst bij de werkgever op basis van de geldende CAO-PO. Het kan gaan om inschrijving voor invalwerk (tijdelijke benoeming op oproepbasis), om een tijdelijke vacature of om verlof- of ADV-vervanging.

Je ontvangt na definitieve toelating tot de invalpool een eigen gebruikersprofiel met inlogcodes en je wordt op de hoogte gehouden van langdurige tijdelijke- of reguliere vacatures voor de scholen of werkgevers waarvoor je je hebt ingeschreven.

Voor reguliere vacatures wordt doorgaans eerst binnen de invalpool gezocht naar een oplossing alvorens de vacature extern onder -overzicht vacatures- bij Onderwijstalenten.nl neer te zetten.

Zoek je werk in het voortgezet onderwijs of het MBO?

Bekijk de vacatures. Je kunt je ook inschrijven voor vacatures in de toekomst bij de aangesloten werkgevers in het VO en MBO via de vacaturemailing.