Werkgever

CorDeo scholengroep

CorDeo scholengroep

'Leren in vertrouwen'

Werken bij CorDeo

Met bevlogenheid, betrokkenheid en enthousiasme zorgen 380 medewerkers dat meer dan 3100 leerlingen goed onderwijs aangeboden krijgen, verspreid over de 18 schoollocaties van CorDeo scholengroep. De scholen van CorDeo bieden onderwijs vanuit de evangelische en gereformeerde grondslag. CorDeo scholengroep bestaat sinds 1 januari 2017 als gevolg van een fusie van de verenigingen HAAL en Veluwe Plus. De vereniging handelt vanuit het motto ‘leren in vertrouwen’ en heeft tot doel elke leerling goed onderwijs te bieden met aandacht voor de school én de vereniging.

We vinden het belangrijk dat je een passende plaats hebt binnen de vereniging. Om deze reden bieden we je mogelijkheden om van school te wisselen als een andere school beter bij jou aansluit. Het is onze ambitie de kwaliteit van ons onderwijs te verhogen en zijn op zoek naar ambitieuze leerkrachten. Je bent daarnaast meelevend christen en kunt onze identiteitsverklaring van harte ondertekenen.

Wij bieden

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel aandacht op de scholen voor een goede sfeer
  • Professionele ondersteuning voor leerkrachten
  • Loopbaanontwikkeling
  • Concrete aandacht voor kwaliteitsbeleid
Actuele onderwijsvacatures

Vervanging

CorDeo is met Vervangnet aangesloten bij de invalpool onder Onderwijstalenten. Vervangnet garandeert snel en efficiënt vervanging voor de scholen van CorDeo, CorDeo Onderwijspunt. Vervangnet is geregeld op zoek naar flexibele leerkrachten die op verschillende scholen willen invallen. Een mooie manier om het vak echt te leren. Schrijf je in en stuur je open sollicitatie en CV gelijk mee.

Open sollicitatie

CorDeo is geregeld op zoek naar gemotiveerde onderwijsmensen. Leuk dat je belangstelling hebt voor werken bij CorDeo. Is er geen vacature? Stuur een open sollicitatie met motivatiebrief en CV naar CorDeo.