Werkgever

LEV Scholengroep West Nederland

LEV Scholengroep West Nederland

Onderwijs met de Bijbel als basis

 

Werken bij LEV Scholengroep West Nederland

LEV Scholengroep West Nederland (LEV-WN) is een onderwijsorganisatie met 26 basisscholen, waar 520 betrokken medewerkers werken. Dagelijks wordt aan 4000 leerlingen Onderwijs met de Bijbel als basis gegeven. LEV-WN heeft jou veel te bieden: er is ruimte voor ontwikkeling, er is gemeenschapszin, we trekken samen op, een organisatie waar je gezien wordt. Wij staan te springen om nieuw personeel en hopen binnenkort met jou kennis te maken. Je bent hartelijk welkom bij onze mooie club

Wij bieden

  • Een uitdagende en professionele organisatie
  • Mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing
  • Een organisatie met aandacht voor ons personeelsbeleid
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Actuele onderwijsvacatures

Staat je vacature hierboven er niet bij? Bekijk ook onze eigen vacaturepagina.

Vervanging

Binnen LEV-WN maken we gebruik van de online invalpool onder Onderwijstalenten. Wij staan te springen om invalkrachten voor onze scholen. Wil je bij ons werken als invalkracht? Voor meer informatie kun je bellen met de personeelsadviseur (0172) 41 88 30. Of schrijf je direct in voor onze vervangingspool.

Begeleiding starters

Onze startende leerkrachten zijn enthousiaste, startbekwame onderwijsmensen die zich graag verder ontwikkelen tot basisbekwame leerkrachten. Dat betekent dat je nog niet direct alles moet kunnen. We willen binnen LEV-WN de ruimte bieden om door te leren. Door je ervaring op te laten doen, door op je school de mensen om je heen te organiseren die je kunnen begeleiden en ook door bovenschools extra deskundige coaching aan te bieden. Maar ook door je de eerste jaren wat uit de wind te houden wat betreft niet-lesgebonden activiteiten.

We geloven ook in het leren van- en met elkaar. Tijdens onze startersdagen kom je in contact met mede-starters en leer je van hun ervaringen en worden er ook zaken besproken die voor alle starters belangrijk zijn. We maken daar inspirerende dagen van.

Belangrijkste is dat het gaat om jouw ontwikkeling. Het moet dus maatwerk zijn. We willen afstemmen op jouw leervragen. Misschien wordt jij meer geholpen bij het zien van voorbeelden van collega’s of wil je juist meer video-coaching in jouw klas. De vraag is dus welke begeleiding bij jou past. Dat beschrijven we in het begeleidingsplan dat samen met jou wordt opgesteld. Daarin wordt ook beschreven wie jouw mentor zal zijn. Een deskundige collega waar jij al je vragen aan kunt stellen en die af en toe eens samen met je oploopt.

Kortom : Maatwerk in de begeleiding van het ontwikkelen van jouw leer – KRACHT.

Voor meer info over startersbegeleiding kun je contact opnemen met Paul van Oudheusden, opleider, werkbegeleider LEV-WN via 06-43016071.

Open sollicitatie

Wij zoeken een actief christen die graag bij ons wil werken en onze kernwaarden wil uitdragen. Heb jij hart voor kinderen en is de bijbel je inspiratiebron? Stuur een open sollicitatie met CV en motivatie aan: LEV-WN, t.a.v. personeeladviseur,  ‘s- Molenaarsweg 1 2401 LL Alphen aan den Rijn. Of mail: solliciteren@levwn.nl.