Werkgever

Guido

Guido

'GUIDO gelooft'

 

Werken bij Guido

Bij Guido staan leerlingen in het middelpunt. Wij vinden hen belangrijk. Samen met de leerlingen verleggen we de grenzen. Daar werken we continu aan bij Guido. Steeds weer nieuwe kennis en ervaringen opdoen, andere mensen en culturen ontmoeten en leren van en met elkaar in een hechte en veilige scholengemeenschap. Jezus is daarbij ons voorbeeld. Onze school bouwt daarom op belangrijke christelijke waarden als liefde, respect, begrip, gastvrijheid en vertrouwen. Zo leren we elke dag en gaan we stap voor stap samen op weg naar een mooie waardevolle toekomst. Guido gelooft in die toekomst! 

Ons onderwijs wordt gegeven op drie vestigingen: twee in Amersfoort en één in Arnhem. Wij verwachten van medewerkers dat ze overtuigd christen zijn, meelevend lid van een kerkelijke gemeente en van harte kunnen instemmen met ons identiteitsdocument.

Wij bieden

  • Een veilige, krachtige, en uitdagende werkomgeving;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO;
  • De mogelijkheid voor medewerkers om zich professioneel te ontwikkelen;
  • Een functie waarin teamwork belangrijk is en de leerling centraal staat.
Actuele onderwijsvacatures

Open sollicitatie

Spreekt Guido als werkgever je aan, maar staat jouw functie er niet tussen? Klik hier en stuur ons een open sollicitatie! We informeren je dan over de mogelijkheden die er binnen de Guido voor jou zijn.