Werkgever

Greijdanus

Greijdanus

'Schitteren in Zijn licht.'

 

Verbind je aan onze missie en kom werken bij Greijdanus. Een gereformeerde school voor voortgezet onderwijs, die tegen de stroom in aan het groeien is. 'Schitteren in Zijn licht' is Gods belofte aan ons en ons antwoord aan onze Vader, die naar ons omziet. We zien het als onze opdracht om blijvend werk te maken van onderwijs, waarbij de Bijbel onze bron is en daaraan ontlenen we ook onze waarden en onze visie op onderwijs.

Onze missie          Jongeren laten schitteren in Zijn licht. 

Onze visie             Jongeren laten groeien als verantwoordelijke christenen om in en

                                 voor de wereld Christus te volgen.

Onze waarden       Groeien, verschil, samen, dienstbaar, verantwoordelijk en genieten.

Ons onderwijs       Kwalitatief hoogwaardig en gericht op onze missie. Persoonlijk voor

                                 elke leerling. Gericht op brede vorming en maatschappelijke

                                 betekenisgeving. 

Onze medewerkers werken vanuit Professie & Passie. We vragen iedere medewerker zich te verbinden aan ons identiteitsdocument.

Solliciteren of open sollicitatie

We nodigen je uit om daar vanuit je eigen professie en passie aan bij te dragen! Volg onze actuele vacatures hieronder of stuur ons een open sollicitatie via sollicitatie@greijdanus.nl.

Actuele onderwijsvacatures

Greijdanus heeft vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met zo’n 450 medewerkers onderwijs aan ruim 3700 leerlingen, van vmbo tot vwo. Greijdanus werkt samen in een samenwerkingsverband, genaamd GO|ON, met twee gereformeerde schoolverenigingen voor primair onderwijs, te weten: De Oosthoek en Florion.

Greijdanus is als organisatie volop in beweging. Onze vernieuwde onderwijsvisie geeft richting en inspiratie om komende jaren op nieuwe manieren waardevol onderwijs te geven. De school wil naast leer-, ook leefgemeenschap zijn en onderwijs bieden aan een zo groot mogelijke verscheidenheid aan leerlingen. We geven persoonlijk onderwijs en we leggen daarbij het accent op: (zelf)verantwoordelijkheid, verschil, samenhang en (christelijke) vorming.