Werkgever

Greijdanus

Greijdanus

'Schitteren in Zijn licht'

 

Verbind je aan onze missie en kom werken bij Greijdanus. Een gereformeerde school voor voortgezet onderwijs, die tegen de stroom in aan het groeien is. 'Schitteren in Zijn licht' is Gods belofte aan ons en ons antwoord aan onze Vader, die naar ons omziet. We zien het als onze opdracht om blijvend werk te maken van onderwijs, waarbij de Bijbel onze bron is en daaraan ontlenen we ook onze waarden en onze visie op onderwijs.

Onze missie          Jongeren laten schitteren in Zijn licht.

Onze visie             Jongeren laten groeien als verantwoordelijke christenen om in en voor de

                            wereld Christus te volgen.

Onze waarden      Groeien, verschil, samen, dienstbaar, verantwoordelijk en genieten.

Ons onderwijs       Kwalitatief hoogwaardig en gericht op onze missie. Persoonlijk voor elke

                             leerling. Gericht op brede vorming en maatschappelijke betekenisgeving. 

Onze medewerkers werken vanuit Professie & Passie. We vragen iedere medewerker zich te verbinden aan ons identiteitsdocument.

Solliciteren of open sollicitatie

We nodigen je uit om vanuit jouw eigen professie en passie bij te dragen aan de missie en visie van Greijdanus! Volg onze actuele vacatures hieronder of stuur ons een open sollicitatie.

Actuele onderwijsvacatures

Greijdanus heeft vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met ruim 600 medewerkers onderwijs aan ruim 3700 leerlingen, van vmbo tot vwo. Greijdanus werkt samen in een samenwerkingsverband, genaamd GO|ON, met twee gereformeerde schoolverenigingen voor primair onderwijs, te weten: Hannah scholen en Florion.

Greijdanus is als organisatie volop in beweging. Onze vernieuwde onderwijsvisie geeft richting en inspiratie om komende jaren op nieuwe manieren waardevol onderwijs te geven. De school wil naast leer-, ook leefgemeenschap zijn en onderwijs bieden aan een zo groot mogelijke verscheidenheid aan leerlingen. We geven persoonlijk onderwijs en we leggen daarbij het accent op: (zelf)verantwoordelijkheid, verschil, samenhang en (christelijke) vorming.