8e Landelijke IKC-dag

17-09-2021

 

Op 17 september vindt de Landelijke IKC-dag 2021 plaats! Voor het eerst zal deze conferentie volledig online plaatsvinden. Het centrale thema van de dag is Met een blik op de wereld, het IKC als leerplaats voor het leven. Gert Biesta is keynote speaker tijdens deze online conferentie.

Alles om ons heen verandert continu en blijft in beweging. Met deze blik op de wereld wordt gekeken naar de ontwikkelingen in het samenwerken van kinderopvang en onderwijs. Welke ontwikkelingen zien we in het jaar dat achter ons ligt? Waar staan we? Welke maatschappelijke veranderingen signaleren we die we van invloed kunnen zijn op integrale kindcentra? En wat zijn onze ambities?

Op 17 september tussen 9.30 uur en 13.00 uur voeren we met de deelnemers aan de conferentie een online gesprek hierover. Bestuurders en medewerkers uit het onderwijs, kinderopvang, jeugdhulp en gemeenten zijn van harte welkom op deze inspirerende dag!

Gert Biesta
Tijdens deze achtste editie van de Landelijke IKC-dag zal Gert Biesta de keynote speech verzorgen. Gert Biesta is onderwijspedagoog, verbonden aan gerenommeerde buitenlandse universiteiten en schrijver van het boek met de intrigerende titel ‘Het prachtige risico van onderwijs’.

Programma, meer informatie en aanmelding

Bekijk ook eens de vierdaagse leergang IKC (start januari 2022) om de technische, zakelijke, inhoudelijke en zeker ook de identiteitsthema’s te verhelderen.

Bron: EtuConsult, Verus« Terug naar het overzicht