Conferentie Begaafdheid, creativiteit & talentontwikkeling

13-11-2019

 

Op 13 en 14 november 2019 organiseert het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) samen met het het National Talent Centre of the Netherlands (NTCN) een conferentie bij NBC congrescentrum in Nieuwegein. Het thema van de conferentie is 'Samen talenten stimuleren en vieren'. 

Er wordt aandacht besteed aan het stimuleren van creativiteit, talentontwikkeling en persoonlijke groei. Het thema wordt benaderd vanuit een levensloopperspectief, gericht op stimulerende factoren die van invloed zijn op de ontwikkeling van begaafde kinderen, adolescenten en volwassenen.

Inschrijven is mogelijk van 16 september tot 11 november 2019. Bekijk hiervoor eerst het programma. Je kunt hierbij de sessies die je interesse hebben als favoriet markeren. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een persoonlijk programma samenstellen en per ronde een definitieve keuze maken.

Je kunt je inschrijven voor één dag of voor beide dagen. Het programma is op beide dagen zo goed als gelijk. Per dag heb je de keuze uit 12 verschillende workshops, 8 verdiepingsworkshops en 12 inspiratiesessies en 4 lezingen.

Bron: SLO Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling« Terug naar het overzicht