Conferentie Naar Inclusiever Onderwijs

14-06-2023

 

Het Platform Naar Inclusiever Onderwijs, waar Verus actief bij betrokken is, nodigt je graag uit om de jaarlijkse conferentie over inclusiever onderwijs bij te wonen in Spant! in Bussum. Een dag die niet gemist mag worden door iedereen die zich inzet voor inclusiever onderwijs. Of je nu een eind op weg bent, de eerste stappen zet of je nog oriƫnteert op het kiezen van een goed spoor.

Er is weer een rijk en gevarieerd programma samengesteld. Onder het motto 'Inclusiever in de praktijk' gaat extra aandacht uit naar de uitvoeringspraktijk in de klas en op school, waaronder professionalisering en ondersteuning van leraren, en team- en schoolontwikkeling. Uiteraard hebben actuele beleidsontwikkelingen rondom de routekaart/werkagenda naar inclusief onderwijs ook een prominente plaats.

Een (creatieve) opening wordt gevolgd door een panelgesprek met onze samenwerkingspartners. Het gesprek richt zich op de actualiteit en vooral op kansrijke aanpakken en uitdagingen bij het (samen)werken aan inclusiever onderwijs in scholen en de regio. Daarna besteden we in circa dertig kortere en langere sessies uitgebreid aandacht aan nieuwe aanpakken en praktijkvoorbeelden in scholen en samenwerkingsverbanden in het primair en voortgezet onderwijs.

Meer info en aanmelden

Bron: Verus, Naar Inclusiever Onderwijs« Terug naar het overzicht