Congres ' De lerende leraar in de schijnwerpers'

06-10-2020

 

Dit jaarlijkse congres is hét congres over het samen opleiden, begeleiden en professionaliseren van leraren voor de po-, vo- en mbo-sector. Met als thema ‘de lerende leraar in de schijnwerpers’ richt het congres zich op het creëren van een uitdagende leeromgeving en loopbaanontwikkeling voor de leraar.

Hierbij wordt ook het gesprek gevoerd over actuele ontwikkelingen in het veld die van grote invloed zijn op het beroep van leraar, en die er ook voor zorgen dat instituten, besturen/scholen en partnerschappen de handen ineen moeten slaan om samen een aanpak te hebben voor 1) het lerarentekort in hun regio, 2) de loopbaanontwikkeling en de aantrekkelijkheid van het beroep leraar en 3) de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en innovatie in de regio. Wat is daar voor nodig?

Het congres wordt georganiseerd door het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren.

Datum en tijden

Dinsdag 6 oktober 2020. Inlooplunch vanaf 12.00 uur; het programma loopt van 13.00 – 17.30 uur. Om 11.00 uur start het onderdeel ‘Vraag het de expert’.

Let op: Dit congres stond oorspronkelijk gepland op 3 juni, maar is in verband met de richtlijnen rondom het coronavirus verzet naar 6 oktober 2020. Ook deze nieuwe datum is onder voorbehoud van de RIVM-adviezen.

Meer informatie en aanmelden

Bron: VO-Raad« Terug naar het overzicht