Dag van de leraar

05-10-2021

 

‘Leraren maken het verschil!’ en de Jaarbeurs organiseren op 5 oktober de Dag van de Leraar, een kosteloos evenement voor alle leraren, om hen in het zonnetje te zetten én te inspireren.

Tijdens de coronacrisis en met het afstandsonderwijs is enorm veel van leraren gevraagd. Daar was veel flexibiliteit, creativiteit en veerkracht voor nodig. Leraren zetten zich, ondanks de hoge werkdruk, ook dagelijks in voor hun leerlingen en bouwen aan de maatschappij van de toekomst. Met de Dag van de Leraar willen de organisatoren hun waardering hiervoor uitspreken en een steun in de rug geven aan leraren na dit zware jaar.

Programma
Sprekers en verrassende optredens zetten alle aanwezige docenten even flink in het zonnetje. Jan van Setten inspireert met zijn liefde voor het vak, leerlingen laten een fantastische show zien, en Steven Kazan geeft een komisch optreden. Ook is er ruimte voor ontmoeting met collega’s.

Bekijk het volledige programma op de website leraren maken het verschil.

Datum en tijd
Dinsdag 5 oktober 2021, van 13.00 tot 17.30 uur

Locatie
Beatrix Theater Utrecht

Aanmelden
Leraren kunnen zich vóór 17 september aanmelden voor de Dag van de Leraar. Uiterlijk 20 september wordt bekendgemaakt wie kunnen deelnemen. Geïnteresseerden die extra kans willen maken om erbij te zijn op 5 oktober kunnen een video opnemen waarin zij vertellen waarom zij óf hun favoriete leraar deze dag echt niet mogen missen. Ook kunnen docenten collega’s uitnodigen om samen het evenement bij te wonen.

Bron: VO-Raad« Terug naar het overzicht