Digitaal Congres PO-Raad 2021 'Toekomst van goed onderwijs'

26-05-2021

 

Digitalisering van het onderwijs: in een rap tempo en met veel impact. De sector was al in beweging en in 2020 is een hogere versnelling ingezet. Dat vraagt best veel van schoolbesturen, schoolleiders, leraren en ander onderwijspersoneel.   

 

En nu? Blijven we meebewegen? Of nemen we initiatief en pakken we de regie? In de snel veranderende maatschappij is de school met een duidelijke, hechte visie het meest weer- en wendbaar. Dat stelt het bestuur voor een taak: ontwikkel en definieer die visie op het eigen onderwijs van de toekomst. Stel vragen, maak (ethische) keuzes en zet een koers uit.  

Dat lijkt soms abstract, is regelmatig ingewikkeld, maar is eindeloos interessant en altijd een continu proces. Tijdens het online evenement ‘De toekomst van goed onderwijs’ verkennen we de sector verder in de tijd om nù de juiste vragen te stellen. Een evenement bomvol inspiratie en handvatten om de eigen visie op de toekomst gestalte te geven. 

Het jaarlijkse PO-Raad congres, maar dan net even anders. Dit meerdaags digitaal congres kent 6 sessies, waarvan de eerste vier al hebben plaatsgevonden op 24 maart, 7 en 21 april en 12 mei j.l. De resterende sessies zijn op  26 mei en 10 juni 2021.

Meer informatie en aanmelden« Terug naar het overzicht