Jaarcongres Leve het Jonge Kind!

05-11-2019

 

Verwonderen, verkennen en experimenteren: spelenderwijs de toekomst in! Jonge kinderen moeten spelenderwijs de toekomst in kunnen gaan. Dat is de visie van het 8e Jaarcongres Leve het Jonge Kind! op 5 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Op het programma staan plenaire lezingen over ontwikkelingspsychologie, opvoedingsbekwaamheid, zelfbeeldontwikkeling, spelend stimuleren en bewegend leren. We gaan het hebben over de kleuterschool van vroeger, maar vooral over hoe wij het kind van nu weer de creatieve kleuter kunnen laten zijn. Met als doel dat jonge kinderen exploreren en gemakkelijk uitdagingen aangaan - de essentie van leren! Sprekers zijn o.a. dr. Bas Levering en prof.dr. Sieneke Goorhuis-Brouwer.

Het congres is bedoeld voor leerkrachten in de onderbouw, remedial teachers, intern begeleiders, (ortho)pedagogen, zorgcoördinatoren, pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en buitenschoolse opvang, leidinggevenden IKC, managers KO, directeuren PO, PABO/ROC studenten en docenten. En natuurlijk ieder ander die het jonge kind een warm hart toedraagt.

Meer informatie en aanmelden« Terug naar het overzicht