Masterclass: De stem van de lerende over leiderschap voor leren

09-06-2021

 

Het Lectoraat Goede Onderwijspraktijken van VIAA organiseert dit cursusjaar een serie masterclasses over De stem van de lerende. Op 9 juni een verdieping:  ‘De stem van de lerende over leiderschap voor leren‘ 

Deze masterclass grijpt terug op de eerste masterclass in deze serie ‘De stem van de lerende over leiderschap‘. Deze masterclass en de overige uit deze serie zijn terug te kijken op www.viaa.nl/stemvandelerende 

Wanneer:  9 juni 2021
Hoe laat:   19:30 tot 20:30 

Voor wie? 

De masterclasses overDe stem van de lerende zijn interessant voor professionals in het onderwijs maar ook voor een ieder die te maken heeft met lerenden en die hen een warm hart toedraagt. 

Twee aspecten: meanderen en maken
In de webinar op 9 juni wordt ingezoomd op twee aspecten van het model van leiderschap voor leren te weten: meanderen en maken. Hoe zorg je er in je school en klas voor dat er ruimte is voor het uitproberen van nieuwe dingen? Hoe geef je leerlingen en leerkrachten eigenaarschap zoals wel wordt gezegd of moet je dat juist niet doen?

Vertrouwen, competent worden en groei
De webinar combineert theorie en praktijk om inzichtelijk te maken waarvoor het belangrijk is dat meanderen en maken onderdeel zijn van de dagelijkse school- en onderwijspraktijk.

Nadat u zich bij VIAA heeft aangemeld, ontvangt u voorafgaand aan de masterclass een link naar de live-uitzending op 9 juni. 

Meer info en aanmelding

Bron: VIAA« Terug naar het overzicht