MBO-congres 2022

24-05-2022

 

Op dinsdag 24 mei organiseert DUO het jaarlijkse MBO-congres. We doen dit samen met MBO Digitaal (voorheen saMBO-ICT), de MBO Raad, SBB en het Ministerie van OCW. Het congres vindt dit jaar opnieuw plaats in het vernieuwde Muntgebouw in Utrecht. Daarnaast bieden we ook de optie om de sessies online bij te wonen.

Het thema van dit jaar is ‘De keten verbindt’. Als een (technische) aanpassing of vernieuwing bij een organisatie, ketenpartner of instelling nodig is, heeft dit vaak gevolgen binnen de hele mbo keten en zelfs daar buiten. Hoe houden we met elkaar het overzicht? Wat speelt er nu en in de toekomst? etc.

Uw dagelijkse digitale processen worden steeds veder geoptimaliseerd, allerlei koppelingen maken processen efficiënter, daardoor is afstemming in de mbo gegevensketen nodig. Tijdens het MBO-congres krijgt u een blik in het heden en de toekomst. U weet wat er speelt en kunt zich voorbereiden op komende (digitale) ontwikkelingen binnen uw instelling.

Het programma bevat workshops, informatieve updates plus vragenuurtjes. Tijdens de sessies komen beleidswijzigingen, vernieuwingen en thema’s die spelen in het mbo aan bod. Gedurende de dag kunt u deelnemen aan 4 workshops. Daarnaast is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Het congres sluiten we af met een aangeklede borrel, waardoor u de avondspits kunt vermijden en met een goede bodem huiswaarts keert.

Meer info en aanmelding« Terug naar het overzicht