MBO-congres 'Met andere ogen'

10-06-2021

 

Vanwege de coronacrisis is besloten het festival Met andere ogen -dat zou plaatsvinden op 11 juni 2020- te annuleren. Het festival is verplaatst naar 10 juni 2021.

We vinden het jammer dat dit festival niet door kan gaan, maar een oproep om nu naar een evenement te komen, zou haaks staan op de boodschap van het kabinet en het RIVM: #blijfthuis.

De organisatie verplaatst Met andere ogen naar 10 juni 2021. Het thema, programma en de locatie (de Fabrique) blijven hetzelfde. Noteer deze datum alvast in je agenda!

We hopen je daar in goede gezondheid te ontmoeten.

Hartelijke groet en blijf gezond!

Federatie Christelijk MBO

Kom dus naar het congres Met andere ogen en ervaar hoe het is om vanuit een ander perspectief naar jezelf, naar anderen en de wereld te kijken. Aan het eind weet je hoe het is om in de schoenen van een ander te staan en leer je verschillen tussen mensen meer te waarderen. 

In een experience die in niets lijkt op de conferenties die je gewend bent, worden je zintuigen geprikkeld met storytelling, (toekomst)muziek, proeven, luisteren, creëren, onderzoeken en een aantal verrassingen. In een ‘all inclusive’ programma is er eten en drinken en doe je mee van begin tot eind.

Blok deze dag vol ontmoetingen, inspiratie en verbinding op 10 juni 2021 alvast in je agenda of meld je meteen aan!

Organisatie

Dit congres wordt georganiseerd door de Federatie Christelijk MBO en haar Practoraat Verschillen Waarderen.

Tijd

13.00-1900 uur

Locatie

Nog nader te bepalen

Prijs

gratis

MELD JE AAN

Bron: Verus« Terug naar het overzicht