NRO-congres Samen op Koers

30-10-2019

 

Het NRO-congres Samen op Koers is een dag voor ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor mensen die interesse hebben in de combinatie van onderwijs en onderzoek. Het programma bestaat uit 40 sessies, 16 pitches, 3 plenaire lezingen en de uitreiking van de NRO-verbindingsprijzen.

Tijdens de opening komt Monique Vogelzang (inspecteur-generaal van het Onderwijs) aan het woord. De plenaire lezingen worden gegeven door drie gerenommeerde sprekers. Paul Kirschner, emeritus-hoogleraar Onderwijspsychologie, Jan Bransen, hoogleraar Filosofie en Felienne Hermans universitair hoofddocent.

Het congres is een geschikte dag voor ontmoeting, inspiratie en kennisdeling. Je ontmoet er mensen die net als jij interesse hebben in de combinatie van onderwijs en onderzoek. Dat kunnen leraren of team- en schoolleiders zijn, maar ook medewerkers kwaliteitszorg, intern begeleiders, bestuurders, adviseurs of ontwikkelaars van leermiddelen. En natuurlijk onderwijsonderzoekers, met elk hun eigen expertise. En net als voorgaande jaren kun je je verdiepen in allerlei onderwerpen, met onderbouwing vanuit onderwijsonderzoek. 

Wanneer: woensdag 30 oktober 2019
Waar: Media Plaza – Polargebied – Jaarbeurs Utrecht

Voor wie: onderwijsprofessionals uit po, vo, (v)so, mbo en onderzoekers

Meer informatie en tickets

Bron: NRO, AVS« Terug naar het overzicht