Onderwijsconferentie Met Alle Respect!

14-04-2021

 

Met Alle Respect! is een conferentie over sociale veiligheid in het onderwijs. Elke leraar wil een veilige sfeer in de klas creëren en zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn. Maar dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Op woensdag 14 april in de Jaarbeurs in Utrecht of online delen inspirerende sprekers hun deskundigheid, je maakt kennis met praktische tools en je gaat in gesprek met andere onderwijsprofessionals die zich inzetten voor een sociaal veilig schoolklimaat.

De conferentie wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting School & Veiligheid voor leraren, begeleiders en schoolleiders in het po, vo en het mbo. Ook voor opleiders en studenten van tweedegraads lerarenopleidingen en pabo’s is het een waardevolle conferentie.

Met Alle Respect! is hét event van School & Veiligheid waar er niet wordt ingezoomd op één thema, maar veel verschillende onderwerpen over sociale veiligheid voorbij komen. In 2021 is het de zesde keer dat de conferentie plaatsvindt. Vanwege de verwachte COVID19-maatregelen is de conferentie volledig online vanuit huis te volgen.

Meer informatie en aanmelding via Stichting School & Veiligheid

Bron: Stichting School & Veiligheid« Terug naar het overzicht