OnderwijsInzicht 2022-de waarde(n) van ICT

09-09-2022

 

OnderwijsInzicht is het onderwijscongres voor schoolbestuurders, schoolleiders en ICT-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs die alles willen weten over het benutten van ict in het onderwijs.

Het onderwijs maakt volop gebruik van ict. Het biedt nieuwe mogelijkheden om de onderwijskwaliteit te verbeteren en processen slim te organiseren. Maar door de toenemende digitalisering zijn scholen steeds meer afhankelijk van technologie – en dat roept verschillende ethische vragen op.

Om ervoor te zorgen dat ict blijft werken voor het onderwijs, zijn bewuste en doordachte keuzes op basis van waarden, visie en kennis noodzakelijk. Dat is waar het tijdens OnderwijsInzicht 2022 om draait. Naast inzicht in de waarde van ict voor bestuurders, beleidsadviseurs, schoolleiders en ict-verantwoordelijken, gaat het in deze editie vooral om waarden van het onderwijs

Voor wie?
Schoolbestuurders, schoolleiders en ICT-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Leveranciers, onderwijsadviseurs en andere geĂ¯nteresseerden zijn ook welkom.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor het programma en aanmelden op www.onderwijsinzicht.nl

OnderwijsInzicht wordt georganiseerd door Kennisnet, SIVON, de PO-Raad en de VO-raad.

Bron: PO-Raad« Terug naar het overzicht