Online Paasviering 'Dwars door de nacht'

14-04-2022

 

Samen van donker naar licht met lesmateriaal voor Veertigdagentijd en Pasen'. Verus heeft samen met uitgeverij Kwintessens twee online programma's ontwikkeld.

De veertigdagentijd is begonnen. De periode waarin we reizen van donker naar licht. Samen met uitgeverij Kwintessens heeft Verus hiervoor twee online programma’s met bijbehorende werkvormen ontwikkeld. Op ‘witte donderdag’ (14 april) vieren we vervolgens samen het licht, tijdens de live online Paasvieringen.

Doe mee met de Paasviering
Net als de afgelopen jaren organiseren we weer een Paasviering voor PO en VO/MBO op donderdag 14 april. De vieringen zijn een mix van korte Paasverhalen, zang en we staan samen stil bij de betekenis van Pasen in deze tijd. De online viering voor PO onder –en middenbouw start om 9:30 uur op start.verus.nl Hiervan kun je ook losse elementen gebruiken, zodat je hiermee je eigen Paasviering kunt creëren.

Voor PO bovenbouw en VO/MBO is de viering om 10:30 uur live te volgen op start.verus.nl. Leerlingen kunnen hierin via de chat (anoniem) hun persoonlijke verhalen delen.

Na de live uitzendingen zijn de video’s direct online beschikbaar en daarmee in te zetten op een tijdstip dat past binnen het lesprogramma van de school.

Bron: Verus « Terug naar het overzicht