Online presentatie Staat van het Onderwijs 2022

13-04-2022

 

Op woensdag 13 april presenteert inspecteur-generaal van het Onderwijs Alida Oppers de publicatie 'De Staat van het Onderwijs 2022'. De presentatie is rond het middaguur live online te volgen en is ook later terug te kijken.

Op 13 april kunt u via deze link kijken naar de livestream. De uitzending duurt van 12.15 uur tot ongeveer 12.45 uur.

Direct na de livestream kunt u aansluiten bij een van de webinars waarin dieper wordt ingegaan op de conclusies die in de Staat van het Onderwijs worden getrokken. Ook is er een webinar over het stelsel. De webinars duren ongeveer 20 minuten.

13 april tot 11 mei: Onderwijsestafette
Tussen 13 april en 11 mei is er gelegenheid voor het onderwijsveld om onderling in gesprek te gaan over oplossingsrichtingen voor de thema’s kansengelijkheid en basisvaardigheden. De inspectie zal de uitkomsten van deze estafette op haar website publiceren.

11 mei: Werkconferentie
Op woensdag 11 mei volgt een - fysieke - werkconferentie waarbij wordt gekeken naar de vraag 'wat werkt?' Dit gebeurt door de oplossingen die in de estafette zijn gepresenteerd nader te exploreren met input van zowel wetenschappers als professionals uit de praktijk; leerkrachten en docenten, schoolleiders en bestuurders. Aanmelden hiervoor kan vanaf 13 april.

Bron: VO-Raad, De Staat van het Onderwijs« Terug naar het overzicht