Panel over privaat aanbod in het onderwijs

17-06-2021

 

Op 17, 22 en 24 juni houdt de Onderwijsraad online panels over privaat aanbod in het onderwijs. Hoe kun je zorgen voor gelijke kansen als een deel van de leerlingen gebruik maakt van private huiswerkbegeleiding? 

Hoe kies je als school met welke partijen je in zee gaat? De Onderwijsraad zoekt leraren, schoolleiders en bestuurders (po en vo) die willen meedenken over deze vraagstukken en die hun zorgen en goede voorbeelden willen delen.

De Onderwijsraad werkt momenteel aan een advies over privaat aanbod in het onderwijs met als centrale vraag: Hoe kunnen gelijke kansen en kwaliteit geborgd worden, gegeven de toename van verschillende vormen van privaat aanbod? Het advies verschijnt naar verwachting in het najaar van 2021.

Datum en locatie
17, 22 en 24 juni van 19.00 tot 20.00 uur en/of van 20.00 tot 21.00 uur (afhankelijk van het aantal aanmeldingen, bij veel aanmeldingen worden er 2 sessies per avond gehouden), online

Aanmelden
Aanmelden kan tot 10 juni. a.s. via bijeenkomsten@onderwijsraad.nl. Vermeld bij uw aanmelding s.v.p. welke dag/tijdstip uw voorkeur heeft, de school waaraan u werkzaam bent en uw functie. U ontvangt een bevestiging na 10 juni.

Bron: Onderwijsraad« Terug naar het overzicht