VERUS 2022

18-05-2022

 

Wat fijn dat we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten! Je bent van harte welkom op hét jaarlijkse event voor het katholiek en christelijk onderwijs: VERUS 2022 op woensdag 18 mei 2022 in Spant! Bussum. Het thema is: 'In je element. Met vallen en opstaan mens zijn'.

Er zijn van die dagen die je niet mag missen...

In je element. Met vallen en opstaan mens zijn

Nu de samenleving weer open gaat en we er alles aan doen om achterstanden in het onderwijs weg te werken, lijkt het minstens zo hard nodig om even aandacht te geven aan onszelf. Aan de bezieling en persoonlijke drijfveren om elke dag weer het verschil te willen maken in de levens van leerlingen en studenten. Bezieling die cruciaal is voor geïnspireerd goed onderwijs.

Want ook hier is er wellicht sprake van achterstand. Samen hebben we een lange tijd met ongelooflijk veel inzet en energie zo goed mogelijk ‘de boel draaiende’ gehouden. Vaak ‘op het tandvlees’, met alle gezondheidsrisico’s van dien. Hoogste tijd dus om ook weer aandacht te geven aan onze eigen ‘achterstanden’. Hoogste tijd ook om na twee jaar hollen, even stil te staan en op zoek te gaan naar onze duurzame bronnen.

VERUS 2022 biedt ruimte en inspiratie om opnieuw te ontdekken waarom en waartoe je in het onderwijs werkt. Waarom je juist daar zo in je element bent en waarom jouw werk ertoe doet. Voor jezelf, voor anderen, voor het onderwijs en uiteindelijk ook voor de samenleving. Met verhalen over vallen en weer opstaan om te (her)ontdekken waar het jou en je school ten diepste om gaat. We ontmoeten je graag weer fysiek in Spant! Bussum.

Meer informatie en aanmelden 

Bron: Verus« Terug naar het overzicht