Verus 2023

31-05-2023

 

Er zijn van die dagen die je niet wilt missen...
De school dreigt uit haar voegen te klappen door de ene na de andere maakbare meetoplossing. We worden geacht achterstanden weg te werken via het National Programma Onderwijs. De niveaus van basisvaardigheden moeten omhoog door het Masterplan van de minister. Er valt genoeg te doen, maar waar draait het nu écht om in het onderwijs? Kortom, er is meer dan ooit behoefte aan geïnspireerd goed onderwijs.

VERUS 2023 opent vensters naar de geheimen van goed onderwijs. Samen ontdekken we dat goed onderwijs begint bij de mens. We gaan op ontdekkingstocht naar de geheimen van goed onderwijs met sprekers die je raken, schoolleiders met praktijkverhalen en er is alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Een dag die we als katholiek en christelijk onderwijs samen ervaren en die je niet mag, maar ook niet wilt missen.

Terug naar school
Op 31 mei wordt Spant! voor één dag een middelbare school, waar jij de leerling bent. Je kiest bij je aanmelding een profiel (N&T, N&G, E&M of C&M) en je volgt de lessen die daarbij horen. We starten gezamenlijk in de aula en daarna volg je drie profielvakken. Als er een lesuur uitvalt, dan kun je in de kantine anderen ontmoeten of je gaat naar de kijk-, luister- of leeshoek. Als de schoolbel gaat, begint de les of is de les afgelopen. In de pauze kun je buiten of binnen je gezonde lunch nuttigen. Kortom, een gevarieerd lesrooster om je te inspireren.

Bron: Verus« Terug naar het overzicht