Verus-event met thema Prestatiefascinatie

20-11-2024

 

Op 20 november 2024 organiseert Verus een groot onderwijsevenement om alle betrokkenen bij het onderwijs met elkaar te verenigen. Het overkoepelende thema is al bepaald: Prestatiefascinatie.

Prestaties zijn steeds meer het bewijs geworden dat je er mag zijn. Maar iedereen is veel meer dan zijn of haar prestaties. Samen met alle onderwijsmensen willen wij voorbij de prestatiefascinatie.

Dat verenigen doen we trouwens op een unieke wijze. We ontwerpen samen met onze leden een spraakmakend programma vol inspiratie met nieuwe vergezichten, uitwisseling, verdieping én verstilling. Toonaangevende denkers én doeners nemen ons mee in de nieuwste inzichten, met muziek raken we de gevoelige snaren en er is alle ruimte om elkaar te ontmoeten.

Samen met onze leden en collega’s sleutelen we aan het nieuwe concept dat hopelijk nog meer kan inspireren én activeren dan de voorgaande edities. De ambities voor de editie in 2024 zijn dan ook hoog: we willen graag 750 mensen verwelkomen. Juist onderwijsmensen zijn vertegenwoordigd, maar denk ook aan maatschappelijke partijen en mensen van het Ministerie. Zo hopen we samen een stevige stap te maken richting het goede gesprek over Prestatiefascinatie.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom VERUS2024? Schrijf je dan in.

Bron: Verus

 « Terug naar het overzicht