VO-congres 2020 'Samenwerken doen we niet alleen'

26-03-2020

 

Het veertiende VO-congres staat deze keer in het teken van de kracht van samenwerking: 'Samenwerken doen we niet alleen'. Op 26 maart brengt de VO-Raad de vele goede voorbeelden die er zijn van scholen die samen met hun omgeving goed onderwijs realiseren naar het VO-congres.

De vele kanten van samenwerking worden onder andere belicht door Jeroen Dijsselbloem, ex-politicus, ex-voorzitter Eurogroep met een groot hart voor onderwijs. Communicatiestrateeg en beleidsontwikkelaar Ferenc van Damme spreekt over eigentijds bestuur. Veelgevraagd trainer en spreker Frank Weijers over de wil, de moed en het vermogen om samen te werken. Filosofe en schrijfster Stine Jensen brengt samen met het internationaal vermaarde acappella ensemble Wishful Singing prikkelende filosofische beschouwingen over samenwerken. En natuurlijk zijn er dit jaar weer meer dan 40 inhoudelijke sessies waar o.a. Karen Seashore Louis, Ben van der Hilst en vele scholen aan bijdragen. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om elkaar te spreken of nieuwe contacten te leggen.

De registratie staat open. De kosten voor het VO-congres bedragen € 250,-. Bij de inschrijving heeft u een bestuursnummer of BRIN-nummer nodig.

Meer informatie en aanmelding

Bron: VO-Raad« Terug naar het overzicht