Onderwijstalenten wordt dienstverlening van Verus

01-01-2021

 

Onderwijstalenten.nl is als dienstverleningsplatform in Nederland uniek, omdat het zich specifiek op het onderwijsveld richt voor de werving van personeel met een christelijke identiteit. In 2010 is het vacatureplatform online gezet als dienstverlening van LVGS (de Landelijke Vereniging Gereformeerde Scholen). Eind december 2020 is de LVGS opgegaan in Verus. Het vacatureplatform Onderwijstalenten wordt geïntegreerd in de dienstverlening van Verus.

In een door beide voorzitters in oktober ondertekende overeenkomst is dat onder meer afgesproken. De samenwerking tussen Verus en LVGS bestaat al langer. Sinds 2011 heeft LVGS zijn intrek genomen in het kantoor van Verus en werd samengewerkt op onder meer het terrein van de belangenbehartiging. In datzelfde jaar zijn alle LVGS-leden lid van Verus geworden. 

Onderwijstalenten.nl telde bij de start in 2010 ongeveer 300 ingeschreven belangstellenden voor de vacatures in het christelijk onderwijs. Dat aantal is eind 2020 gegroeid naar bijna 3000 belangstellenden. Elke twee weken worden de laatste actuele vacatures via een vacaturemailing aan de belangstellenden verzonden. Daarnaast heeft een werkgever de mogelijkheid op de dag van vacatureplaatsing individueel zijn vacature te versturen naar een selectie van de ingeschreven belangstellenden.

Vacatures op Onderwijstalenten worden opgenomen in het sociaal netwerk via crossmediale benadering. Het aantal volgers op Facebook en Twitter is rond de 1000 en op LinkedIn rond de 2750. Onderwijstalenten wordt goed gevonden. Over de afgelopen vijf jaren bedroeg het aantal paginaviews gemiddeld een kwart miljoen op jaarbasis. 

De verwachting is dat Onderwijstalenten als dienstverlening ook aantrekkelijk is voor andere leden van Verus. Onderwijstalenten heeft aantrekkelijke tarieven, waarover de adviseur Onderwijstalenten binnen Verus u graag informeert.

Per 1 januari 2021 is de Onderwijstalentenwebsite met onderliggende functionaliteiten Verusproof geïntegreerd.« Terug naar het overzicht