Tien procent korting en gratis workshop bij Van Dam Loopbaanbegeleiding voor LVGS-leden

11-03-2020

 

LVGS-leden krijgen 10% korting op de tarieven van Van Dam Loopbaanbegeleiding. Dit bedrijf verzorgt loopbaanbegeleiding, vitaliseringstrajecten en externe re-integratietrajecten vanuit hun locaties in Groningen, Drachten, Zwolle, Almelo, Hardenberg, Veenendaal, Amersfoort, Gouda en Sliedrecht.

  • 10% korting op loopbaanbegeleiding
  • Gratis workshop 'Sterk in je werk'
  • Gratis loopbaanwaardentest
  • Succesvol in het onderwijs

Re-integratietrajecten voor het onderwijs

Van Dam Loopbaanbegeleiding verzorgt externe re-integratietrajecten voor onderwijspersoneel. In deze trajecten begeleidt het bedrijf onderwijsmedewerkers bij het vinden van een nieuwe externe functie. Vaak zijn gezondheidsklachten de reden dat medewerkers niet binnen het onderwijs kunnen re-integreren. Dankzij externe begeleiding en bemiddeling kunnen deze medewerkers toch re-integreren op de arbeidsmarkt.

Gratis workshop voor LVGS-leden

De medewerkers binnen uw school zijn belangrijk voor u. Zitten zij goed in hun vel, dan is dat zowel binnen als buiten uw school voelbaar, merkbaar en zichtbaar. Hen motiveren tot ontwikkeling in hun baan kan best een uitdaging zijn. Halen uw medewerkers nog voldoende energie en plezier uit hun werk? Hoe vitaal en veerkrachtig zijn ze eigenlijk? Hoe blijven ze in ontwikkeling en houden ze balans in hun werk?

De workshop 'Sterk in je werk' is een laagdrempelige en interactieve workshop waarin medewerkers hun eigen werksituatie tegen het licht houden. We geven praktische tips en informatie zodat medewerkers weer met nieuwe energie aan de slag gaan. De workshop duurt een uur en is gratis voor LVGS-leden.

Loopbaanbegeleiding: personeelsontwikkeling en vitalisering

Steeds vaker investeren scholen in personeelsontwikkeling door het aanbieden van loopbaanbegeleiding of trajecten gericht op vitalisering. Van Dam Loopbaanbegeleiding heeft succesvolle trajecten voor diverse LVGS-leden uitgevoerd.

Op de website van Van Dam Loopbaanbegeleiding vindt u meer informatie over dit bedrijf en haar diensten. Wilt u van de 10% korting gebruikmaken of heeft u vragen? Daarmee kunt u terecht bij Lex Joosten, teamleider Voordeeldiensten en Verenigingszaken Verus« Terug naar het overzicht