Vacatures in Verus nieuwsbrief voortaan op Onderwijstalenten

01-09-2021

 

Behalve het laatste onderwijsnieuws dat relevant is voor de leden, neemt Verus ook wekelijks vacatures mee in de nieuwsbrief. Sinds begin dit jaar (na het opgaan van de LVGS in Verus) behoort het vacatureplatform Onderwijstalenten, voor vacatures in het christelijk onderwijs, tot Verus. Om optimaal gebruik van dit platform te maken en de leden van Verus extra service te bieden, gaan de vacatures in de Verus nieuwsbrief op in het platform Onderwijstalenten.

Concreet betekent dit dat het plaatsen van de vacatures voortaan via Onderwijstalenten verloopt en daarbij ook extra dienstverlening mogelijk is. Voordeel hiervan is dat Verus nieuwsbrieflezers elke week geattendeerd worden op actuele vacatures via het Onderwijstalentenplatform. Ook zijn er extra mogelijkheden om een specifieke doelgroep te benaderen met een individuele vacaturemailing en is er standaard doorplaatsing op social media. Ben je persoonlijk op zoek naar (ander) werk in het christelijk onderwijs, dan kun je jezelf aanmelden voor de vacaturemailing van Onderwijstalenten.

Contact
In de Verus nieuwsbrief wordt in het vacatureblok voortaan doorgelinkt naar de website van Onderwijstalenten. Op Onderwijstalenten worden alle actuele vacatures volledig getoond.

Voor meer informatie over deze dienstverlening of het plaatsen van een vacature op Onderwijstalenten, neem contact op met Ria Havinga« Terug naar het overzicht