Zevende hogeschool in samenwerking schoolleiderschap bij Penta Nova

29-01-2021

 

In het samenwerkingsverband voor schoolleiderschap Penta Nova is een zevende hogeschool toegetreden als partner. Met de toetreding van Hogeschool de Kempel in Helmond is Penta Nova, Academie voor Schoolleiderschap ook vertegenwoordigd in het zuiden van het land.

Leraren en (toekomstige) schoolleiders uit Noord-Brabant en Limburg kunnen nu voor een leslocatie dichter bij hen in de buurt kiezen. Het toezichthoudend bestuur en de manager van Penta Nova, Monique Keesom-Steenaart, hebben er vertrouwen in dat De Kempel een waardevolle bijdrage kan leveren aan het samenwerkingsverband.

De Kempel staat bekend als een kwalitatief goede en kleinschalige hogeschool. De expertise van de docenten van De Kempel zal ingezet worden bij de opleidingen en het lectoraat Leiderschap in het onderwijs van Penta Nova. “Bovendien is het opleidingsaanbod van Penta Nova een waardevolle aanvulling op ons portfolio voor nascholingsactiviteiten voor leerkrachten en leidinggevenden in het primair onderwijs”, aldus bestuurder Robert Verbruggen van Hogeschool de Kempel.

Bron: Penta Nova« Terug naar het overzicht